Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Van Gilse Tover-ijs

Met Tover-ijs van Van Gilse maak je in drie minuten en zonder ijsmachine je eigen ijsvariatie door het ijspoeder met melk te mixen en daar ingrediënten zoals  chocolade snippers, gehakte hazelnoten of aardbeienjam aan toe te voegen en het resultaat vervolgens in te vriezen.

 

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten