Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Almhof Biologische Yoghurt

Almhof yoghurt heeft nu ook een biologische variant in twee heerlijk romige yoghurtsmaken: Aardbei-Framboos en Perzik Abrikoos. De yoghurt wordt gemaakt van superieure kwaliteit melk uit de Zuid-Duitse Alpen. Ook de overige ingrediënten zijn puur natuur; Almhof bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

In de biologische yoghurt zijn alle ingrediënten gegarandeerd biologisch. Niet alleen de melk komt bij biologische boeren vandaan maar ook het fruit is biologisch geteeld. Daarom verdient Almhof biologische yoghurt het EKO-keurmerk.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten