Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Robijn Wasverzachter Parels

Robijn introduceert Wasverzachter Parels waarmee u in één handomdraai extra zachtheid en frisheid aan de was toevoegt. De handige parel bevat de juiste hoeveelheid wasverzachter en kan direct in de wastrommel. Verkrijgbaar in de varianten: Morgenfris en Magnolia & Sinaasappel.

Print Friendly

One comment on “Robijn Wasverzachter Parels

  1. Annie Heijnen on said:

    Ik heb deze parels in gebruik. Bij toeval heb ik dit ergens in een winkel gezien en het leek mij ideaal. En dat is het ook. Het doet niet onder van de gewone wasverzachters en het is gemakkelijk in gebruik. Nu ben ik aan het zoeken waar ik ze kan kopen want ik weet dat ik ze niet in mijn directe omgeving heb gekocht. Ik was een paar dagen op vakantie. Dus nu ga ik bij mij de winkels langs om te kijken of ik het hier ergens kan vinden. Ik hoop het wel want ik was eigenlijk van plan om ze te blijven gebruiken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten