Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Brand Weizen

Weizen van Brand is gebrouwen volgens traditioneel Beiers recept, maar toch echt Limburgs. Gebrouwen met het zuiverste mineraalwater, de typische Brand hop en natuurlijk veel tarwe. Een heerlijk volfris lichttroebel fruitig bier met een bescheiden kruidnagelaroma, een vleugje hoparoma en met een zachte afdronk. Het is ongefilterd bier van hoge gisting, die nog nagist op fles.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten