Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Douwe Egberts Blend 1753

Douwe Egberts introduceert Blend 1753, een melange van Arabica en Robusta bonen die zorgvuldig en langzaam gebrand zijn. De grove snelfiltermaling zorgt ervoor dat de pure smaak van de koffie versterkt wordt en er een aromatisch geurende koffie met iets minder bittertjes in de nasmaak ontstaat.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten