Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Dr. Oetker Wolken Cake

De nieuwe Wolken Cake van Dr. Oetker wordt bereid met slagroom in plaats van boter, in een ronde bakvorm. Dit maakt de cake extra luchtig en smeuïg. De Wolkencake is verkrijgbaar in drie smaken: Chocolade, Citroen en Vanille Choco. Het pakket bevat een cakemix en een speciale poedersuiker.

Print Friendly

2 comments on “Dr. Oetker Wolken Cake

  1. Lia Deckers on said:

    Net bij de Konma gekocht

  2. je kan het heel makkelijk zelf maken. 3 eieren met 150 gram kloppen tot het wit en luchtig is, zo’n 10 min kloppen apart 200ml room stijfkloppen en erdoor mengen, eventueel vanille suiker of ectract erdoor doen. Room en eieren luchtig door elkaar vouwen (niet met de mixer dan sla je het lucht eruit met spatel voor zichtig doorsvheppen. Dan 150 gram zelfrijzendbakmeel er door vouwen.
    op 150 graden bakken tot het gaar is. Ik bak altijd lang op laag dan heeft het mee tijd om goed te rijzen…..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten