Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Hakubaku

Hakubaku is een Japans merk van de beste noodles die in Australië worden gemaakt. Ze worden in Australië geproduceerd aangezien dit land de beste kwaliteit aan granen voor meel in huis heeft. De noodles zijn gemaakt van 100% biologische tarwe en zijn voor 98% vetvrij. Vanwege hun gladde en stevige structuur zijn de noodles makkelijk te bereiden en zeer geschikt voor soepen en salades.

De noodles zijn verkrijgbaar in de smaken: Soba, Udon, Somen, Ramen en Cha Soba.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten