Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Remia Saus voor Ovenschotel

Remia introduceert kant-en-klare sauzen voor een complete ovenmaaltijd met slechts 5 minuten voorbereidingstijd. De sauzen zijn verkrijgbaar in twee verschillende sauzen voor een aardappel ovenschotel: Ham-Kaas en Kaas-Ui. Daarnaast zijn er twee varianten voor een heerlijke ovenschotel met pasta: Romige Tomaat en Tomaat-Champignon.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten