Schappennieuws is uitgebreid met SCHAPPENPRAAT, een maandelijkse column waarin gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige Monique de laatste ins & outs over voeding bespreekt, lekkere en gezonde recepten deelt, maar ook vragen zal beantwoorden over voeding en diëtiek.

Yil’driz Hongaarse Rode Uiensaus

De nieuwe frisse Hongaarse Rode Uiensaus van Yil’driz smaakt heerlijk bij frites, snacks als een frikandel of gehaktbal, shoarmavlees of op vleeswaren op de boterham. In de saus bevinden zich verse uien en de basis bestaat uit tomaat en curry.

Print Friendly

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten